05. PRODUCTEN

Wij  houden ons al jaren bezig met het ontwikkelen van nieuwe reinigingsproducten en methodieken voor diverse takken in de industrie en in verschillende toepassingen. Op verzoek kunnen we ook speciale reinigingsproducten ontwikkelen en produceren voor een breed scala van reinigingsproblemen, ook bij de nood aan veiligere  en milieuveilige reinigingsproducten.

PRODUCTEN Een selectie uit het ruime aanbod van mogelijkheden:
Als voorbeeld: het UniQ – gamma.
Is een producten reeks die op een verantwoorde wijze, zeer universeel kan ingezet worden. Toch verfijnen we de formulatie zodat een optimale reiniging kan worden verkregen en duiden dit aan met “FD” voor voedingsindustrie, of “DG voor sterk ontvettende eigenschappen.

Zo bieden wij u een oplossing voor het verwijderen van allerhande vervuilingen zoals, crude, olie, latex, inkt, verf, e.d.

SPECIALS Vandaag bieden wij een zeer flexibele formule waarbij we samen met u, de gebruiker, een aangepast of nieuw product ontwikkelen voor het oplossen van uw reinigingsprobleem. De optimale verhouding van product en toepassing stemmen we af op de ergonomische, ecologische en economische omstandigheden.

Reinigen van diverse oppervlakken, installaties, leidingen en tanks, gaswassing, maar ook geurhinder, beschermende coatings of dieptereinigers behoren tot de mogelijkheden.

MICROBIOLOGISCH REINIGEN Daar waar het kan, ontwikkelen we ook reinigingsmiddelen waarin micro-organismen zijn verwerkt. Deze technologie laat ons toe om zowel in de diepte, als in de breedte te reinigen. Bijvoorbeeld met een sanitairreiniger pakken we de vervuiling aan en de bijhorende geurhinder.

Door een goede combinatie te realiseren van o.a. was actieve stoffen en bacteriën, kan er een goed en effectief reinigingsmiddel ontstaan. In eerste instantie kan de was actieve stof de vervuiling wegnemen en na een aantal uren zullen de bacteriën de resterende organische vervuiling aanpakken.

design by android