02. PROFIEL

Ti Solutions is als toonaangevende onderneming een vaste waarde in de ontwikkeling, productie en verkoop van reinigingsproducten in alle takken van de industrie.
Meer dan 25 jaar aan ervaring staan borg voor kwaliteit en service, een team van professionele adviseurs helpen u graag.

WAT VOORAF GING Onze onderneming heeft zich de afgelopen 25 jaar kunnen ontplooien als een betrouwbare partner in het segment van industriële reinigingsmiddelen. De vraag naar milieuvriendelijke alternatieven voor het reinigen van fabrieken, werkplaatsen, onderdelen, oppervlakken en installaties in de jaren ‘80 lag hier aan de basis.
De Tristar organisatie richtte zich in hoofdzaak naar de ontwikkeling en verkoop van reinigingsoplossingen en dit voor vele takken van de industrie: Automotive, metaalverwerking, chemie of petrochemie, scheepvaart en andere. De basis voor de honderden progressieve formules die vandaag nog steeds actueel zijn, werd dus in de loop van deze 20 jaar ontwikkeld.

Ieder jaar werden er aanzienlijke investeringen in R&D voorzien, opdat de evolutie in grondstoffen kon worden toegepast in de samenstellingen van de producten. Deze basis zal ook vandaag nog invloed hebben op de technologie van het reinigen morgen.

ONAFHANKELIJK In 2003 werd er gekozen om een onafhankelijke koers te varen en zo, als volwaardige belgische onderneming, nog beter te kunnen inspelen op de vraag van onze klanten.

Deze nieuwe weg gaf onze onderneming de mogelijkheid om nog meer het accent te plaatsen bij het innoveren van de reinigingstechnologie, meer bepaald bij de ontwikkeling van de detergenten van de toekomst.

lees verder...

design by android